Ким с нови планове? Реалити звездата затвори един от бизнесите си

Изминаха почти пет години откакто пусна на пазара първия си аромат, част от нейната разрастваща се компания KKW

12.04.2022 | 06:30 Редактор: Теодора Патронова
Ким с нови планове? Реалити звездата затвори един от бизнесите си

Изминаха почти пет години откакто Ким Кардашян пусна на пазара първия си аромат, част от нейната разрастваща се компания KKW. Ентусиазмът на феновете започна да се покачва още с обявяването на новината, че риалити звездата се впуска в ароматния бизнес и продължаваше да расте с всяка нова колекция. Сега обаче феновете бяха разочаровани.

Въпреки че само преди няколко месеца, през януари 2022 година, Ким стартира ново ароматно сътрудничество с Джеф Лейтъм и създаде продукти, вдъхновени от различни цветя, изглежда че риалити звездата има други планове. Тя обяви в социалните мрежи, че ще затвори своята парфюмерийна колекция за определено време, за да започне нова глава от живота си.

В петък, 1 април, в съобщение, което не изглежда като първоаприлска шега, профилът на KKW Fragrances в Instagram публикува изявление от Ким. Текстът с главни букви на сив фон обяви нови планове за няколко големи промени.

Докато все още не е ясно точно как ще се казва новата марка, много от феновете сметнаха, че Ким ще премахне само буквата "W" от абревиатурата, след като вече е официално разведена с Кание Уест. 

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК