Хороскоп за 4 април: Някои зодии ще изпитат сериозни затруднения

През днешния ден няма да липсват трудности

04.04.2022 | 07:28 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 4 април: Някои зодии ще изпитат сериозни затруднения

През днешния ден няма да липсват трудности. За какво да внимавате според зодията:

Овен

Работоспособността и умението ви за концентрация са еднакво силни. Без усилия ще формулирате целите си и ще постигнете резултатите.

Близнаци

Ориентирайте се към колективна работа с хуманитарно или социално значение и по възможност не се натоварвайте с лидерски функции. В критичните моменти ще получите навременна помощ от приятелите си.

Рак

Чувство на недоволство или обида, което отдавна трупате в себе си ще изригне по незначителен повод и най-вероятно не срещу правилния адресат. Изливайки емоциите си може да изпитате облекчение, но като цяло отношенията ще се заредят с напрежение.

Лъв

Дребни препъникамъни ще спират работата ви и ще предизвикват пристъпи на раздразнителност. Променяйте програмата си в оперативен порядък, вместо да си късате нервите заради неприятности, които няма как да избегнете.

Везни

Изискванията и претенциите на шефа или друг висшестоящ в йерархията изведнъж може да станат прекалени до неизпълними. Да скъсят сроковете ви на работа или да ви лишат от ресурси. Подсигурете се, приемайки разпорежданията в писмен вид.

Козирог

Преценявайте много внимателно думите и действията си. Въздържайте се от пристъпи на откровеност. Не е изключено някой да се опита да ви манипулира по схемата: „с вашите камъни, по вашата глава“.

Водолей

Ако усещате безпричинно напрежение, организирайте програмата си така, че да работите самостоятелно. В случай, че не е възможно, проявете дисциплина и търсете синхрон с останалите участници в екипа.

Риби

Основните ви затруднения ще са свързани с представители на държавната администрация. Ако се налага да търсите каквито и да било удостоверения, разрешителни, сертификати, то подгответе старателно документите, които се изискват, за да не се налага да губите време.

Повече четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 2 години
Еййй... Трябваше първото нещо, което направих днес, да е да си прочета хороскопа.... Мандалото хлопна! Сигнализирай за неуместен коментар