Риана е готова на крайни мерки, за да предпази бебето си

Звездата разкри през какви трудности преминава заради бременността

21.03.2022 | 09:14 Редактор: Искра Ангелова
Риана е готова на крайни мерки, за да предпази бебето си

Риана все още не е родила първото си дете, но вече знае какъв тип родител ще бъде. 34-годишната изпълнителка, която очаква бебе от приятеля си A$AP Rocky, е категорична, че ще се бори със зъби и нокти, за да предпази детето си от всичко в света.

Риана е много добре запозната с вредите, които папараците и славата могат да ти нанесат. Именно затова тя обещава, че ще направи всичко възможно наследникът ѝ да не преминава през всичко това.

Барбадоската красавица разкри, че се е вдъхновила от предаването Real Housewives относно защитата на детето си, отбелязвайки че дамите в него по никакъв начин не се притесняват да покажат и най-борбената си страна, когато става въпрос за безопасността на семейството. "Те ще ви съборят на земята заради децата си. И това много ми харесва, защото смятам, че ще бъда точно такъв тип майка", признава звездата.

Когато беше попитана дали би обърнала маса, когато някой говори лошо за децата ѝ, Риана беше категорична, че би направила даже още по-агресивен ход. "Ако говориш за децата ми, с теб е свършено".

Допълва, че би се държала като истински психопат относно безопасността на бебето си, като няма да се притеснява от мнението на околните.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК