Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 21 до 28 март?

Създайте любовната история, която искате в ума си!

19.03.2022 | 23:30 Редактор: Здравко Черкезов
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 21 до 28 март?

Новата седмица започва с добри възможности за комуникация. Меркурий и Юпитер са в перфектен съвпад. Използвайте това, за да създадете любовната история, която искате в ума си. След това Меркурий ще се срещне с Нептун, което ще ви даде много добри възможности да реализирате идеите си. Любовта може да е малко нестабилна, заради Марс и Уран, но ще успеем да внесем баланс. Какво ви очаква според зодията? 

Овен

Овни, това за което мечтаете по отношение на романтиката може да започне да се превръща в реалност. Меркурий и Юпитер ще се срещнат в понеделник, а след това Меркурий се свързва с Нептун в сряда. Това ще събуди вашите най-съкровени любовни желания. Планетите са разположени така, че голяма част от вашите замисли може да се осъществят. Ако има някой, който може да превърне мислите в реалност тази седмица, това сте вие.

Телец

Самотните Телци определено няма да скучаят. Ще имат желания за нови контакти, флиртове, ще обърнат и внимание на нуждите си, а няма да се затварят в себе си, тъжейки, че нямат половинка до себе си. Обвързаните представители на зодията ще задълбочат духовната връзка с партньора си. Ще са по-споделящи, отделящи внимание един на друг на романтиката във взаимоотношенията.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК