Положителни емоции, промени и романтика - какво очаква всяка зодия от 14 до 20 март

Не бива да бързаме с думите и действията

14.03.2022 | 20:45 Редактор: Жаклина Иванова
Положителни емоции, промени и романтика - какво очаква всяка зодия от 14 до 20 март

Динамична ще бъде седмицата по отношение на контактите ни с другите. Не бива да бързаме с думите и действията. Също така е добре да не споделяме много за себе си, идеите си. Повече за вашата зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Периодът ще е подходящ за уреждане на сделки, лични и делови срещи, изпълнение на сложни задачи и изобщо, за всичко което трябва да бъде обмислено прагматично и разумно. На моменти може да сте доста раздразнителни, но винаги около вас ще се оказват правилните хора, които да ви предпазят от импулсивни постъпки. Вслушвайте се в препоръките им и ще си спестите куп неприятности в личен и социален план.

Телец

Събитията ще са динамични. Ще създадете нови запознанства, участвайки в екипна дейност. Не е изключено също да ви включат в група, наета за изпълнение на дългосрочен проект. На моменти напрежението ще се покачва, но ще успеете да реализирате замислите си. Контактите с хора на изкуството или творчески професии ще са наситени с положителни емоции. Възможна е някаква промяна на отношенията - романтична връзка да се превърне в чисто приятелска или обратно.

Близнаци

Обстоятелствата ще са благоприятни, за да структурирате дългосрочните си планове. Ще предизвикват у вас емоционална реакция, но в същото време ще ви подскажат, че е настъпил моментът, в който трябва да промените някои свои принципи и предпочитания. Най-добре ще разгърнете уменията си включвайки се в колективната работа.

Активната ви социална позиция ще ви сближи с хора, с които имате еднакви гледни точки по повечето горещи въпроси на деня. Присъствието ви, в която и да е група, ще въздейства на останалите участници мотивиращо, а вие с присъщото си красноречие ще съумеете да "успокоите духовете".

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК