Зодиите, които не търпят критика

Везните се обиждат, когато някой критикува работата им

24.02.2022 | 06:30 Редактор: Ваня Кузманова
Зодиите, които не търпят критика

Някои хора реагират много лошо на критиката и нападките. Те просто не могат да понесат да бъдат критикувани и не могат да си представят, че не всеки ще го похвали. Това изтощава околните. 

Рак

Много чувствителни и уязвими зодии. Така че, ако някой ги залее с критицизъм и им каже къде са сбъркали или кое не са свършили добре, те може да се разсърдят като деца и да спрат да говорят с този човек. Или пък ще се разплачат и ще направят голям проблем заради казаното. Ще го припомнят при всеки удобен повод и пак ще се карат с този човек. Това разрушава връзките им. А самите Раци стават по-затворени.

Дева

Тези зодии са перфекционисти, интелигентни, работливи, организирани. Затова, често си мислят, че са най-добрите, най-умните и най-страхотните, където и да са. Чувстват се като по-висши. Понякога дори смятат, че нямат недостатъци. Когато някой ги критикува, те избухват и не могат да го приемат. Стават груби, държат се високомерно и се фукат. Знаят колко здраво работят и как изпипват всичко, затова не търпят критика.

Везни

Те са мили, добри и приятелски настроени зодии. Обичат да са положителни и се обиждат много, когато някой критикува работата им или характера им. Не искат да слушат лоши думи, стават отбранителни и опитват да избягват споровете с този човек. Искат хармония, спокойствие, затова избягват да се карат и да критикуват. Отделят се, докато не се успокоят.

Повече по темата четете в Teenproblem.net 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК