Предателство и лъжи - от кои личности трябва да се пазим

Ако партньорът ви винаги се съмнява в това, което казвате, връзката ще пострада

16.02.2022 | 11:26 Редактор: Жаклина Иванова
Предателство и лъжи - от кои личности трябва да се пазим

Намирането на подходящ партньор не е лесна задача. Това, което всеки търси, е лоялност във връзката. Още на ниво опознаване, напасване на личностите, има знаци, които подсказват, че партньорът ни или евентуалният такъв, ще предадат нашето доверие.

Кои са 5-те типа поведение, подсказващи предателство?

Хора, които остават прикрити към вас относно себе си

В комуникацията с партньора или с потенциален такъв е нормално да задаваме въпроси, на които очакваме истински отговори. Когато обаче отказват да ви дадат сериозен отговор на определен въпрос или ви отговарят с шеги, поведението е несериозно.

Опитват се и да ви вменят, че си внушавате неверни неща. В тази ситуация вие се намирате във взаимоотношения с човек, на когото е трудно да се доверите. Игричките по време на сериозни разговори и отбягване на теми са червени флагове.

Някой, който не ви вярва

Ако партньорът ви винаги се съмнява в това, което казвате и ви обвинява в лъжа, връзката ще пострада. Понякога попадаме във взаимоотношения с някого, който има ниско самочувствие и въпреки че сме лоялни към него и показваме чувствата си, той да продължава да ни поставя под съмнение.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК