Хороскоп: 2022 г. ще бъде най-важният период в живота на Телеца

На преден план ще излязат въпросите за семейството и отговорността към хората

22.12.2021 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Хороскоп: 2022 г. ще бъде най-важният период в живота на Телеца

За Телеца следващата година ще бъде най-важният период в живота, тя ще положи основата за развитие за следващото десетилетие.

Годината на Черния воден тигър ще промени коренно живота на Телеца, оставяйки приятен послевкус. Вторият знак на зодиака, трудолюбив и реалист, ще изчисти тялото и ума от ненужните мисли и дейности през първите месеци на годината. Телецът ще успее да избегне любовните изкушения и желанието да се обогати нечестно, замесвайки се в съмнителни финансови измами. На преден план ще излязат въпросите за семейството и отговорността към хората.

През 2022 г. ще има две слънчеви и две лунни затъмнения по оста Телец-Скорпион. Те ще засегнат:

  • първият дом на хороскопа, който отговаря за същността на личността и нейното положение в обществото
  • дом на брака, партньорствата.

Затъмненията ще осигурят мощна енергия за трансформиране на живота. Уран ще играе своята роля, който ще се свързва с наталното Слънце на Телец при преминаване през него транзитно. Най-вече Уран ще засегне живота на хората, родени от 30 април до 12 май. Цикълът на Уран е 84 години, това означава, че суровата енергия на планетата ще предизвика промяна през целия живот.

Слънчевото затъмнение през април ще се случи в знака на Телец и ще бъде съдбоносно за всички, родени от 30 април до 4 май. 

През този период можете да отправите желанията си за години напред и да помолите Вселената за помощ за тяхното изпълнение.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК