Любов, пари и придобивки: Венера заема ретроградна позиция в знака на Козирог

Това е трансформация в нашия живот

18.12.2021 | 12:42 Редактор: Жаклина Иванова
Любов, пари и придобивки: Венера заема ретроградна позиция в знака на Козирог

На 19 декември Венера заема ретроградна позиция в знака на Козирог. Нейната фаза ще продължи до 29 януари 2022 година. Венера е планета, която представлява парите, любовта, придобивките.

Тази трансформация на Венера, която ни очаква, представлява трансформация в нашия собствен живот, по отношение на теми като любов и всякакъв вид взаимоотношения. Енергията на Венера ни помага да решим какво ценим и какво заслужава нашето време. Когато Венера е ретроградна, всички слаби места във взаимоотношенията ни с другите излизат на повърхността.

Ретроградната Венера може да повдигне проблемите, свързани с нашето здраве, особено когато става въпрос за нашите репродуктивни органи. Емоциите ни по-лесно се проявяват на физическо ниво.

Разбира се, енергията на тази планета ще се появи по различен начин за всеки от нас, но всички сме изправени пред предизвикателството да отворим сърцата си, да намерим още повече любов и да задълбочим и укрепим отношенията си, както с хората, така и връзката с парите.

По време на ретроградна Венера в Козирог, тази планета ще се движи близо до Плутон. Той ни носи сила и хвърля светлина върху това къде трябва да вложим повече усилия във взаимоотношенията си.

По отношение на финансите, този ретрограден период може да хвърли светлина върху връзката ни с изобилието и може да се вдъхновим за нови източници на доходи. Венера и Плутон заедно също определено създават положителна енергия за доходи или може да получим пари от някакви забавяния, минали проекти.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК