Били Айлиш: Все още усещам странични ефекти от Ковид-19, чувствах се ужасно зле

По думите ѝ поставената ваксина ѝ е помогнала да премине успешно през вируса

16.12.2021 | 22:35 Редактор: Теодора Патронова
Били Айлиш: Все още усещам странични ефекти от Ковид-19, чувствах се ужасно зле

Били Айлиш е поредната известна личност, която признава, че е преборила коронавируса.

В шоуто на Хауърд Стърн изпълнителката говори за страничните ефекти, които все още изпитва, дори месеци след пълното си възстановяване. 19-годишната Айлиш разкрива, че се е заразила през август, но през следващите два месеца все още е имала оплаквания и се е чувствала ужасно зле. Признанието ѝ дойде, след като Хауърд Стърн се опита да се пошегува с Били и я попита дали не се е заразила с коронавирус, след като тя се изкашля в ефир.

"Не умрях и нямаше да умра, но това не премахва факта, че се чувствах ужасно зле и бях нещастна. Беше ужасно. Все още изпитвам странични ефекти“, казва Айлиш.

Според нея, ваксината, която си е сложила по-рано през годината, ѝ е помогнала да премине успешно през вируса. Изпълнителката допълва, че това е било единственото нещо, което я е спасило от по-тежката форма на коронавирус и дори е предотвратило смъртта.

Очевидно Айлиш вече се чувства добре, тъй като миналия уикенд беше водещ на комедийното предаване Saturday Night Live, като в същото време беше и музикален гост. За стартовия си монолог тя беше облечена като г-ца Коледа, която отива на клуб и се пошегува с критиките, които получава и какво е да растеш под светлината на прожекторите.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК