Принц Чарлз е шокиран и наранен от принц Хари, връзката им е разрушена

Двамата почти не са си говорили от 8 месеца насам

09.12.2021 | 07:55 Редактор: Искра Ангелова
Принц Чарлз е шокиран и наранен от принц Хари, връзката им е разрушена

Принц Чарлз бил дълбоко шокиран и наранен от малкия си син - принц Хари. И затова двамата почти не си говорили от 8 месеца насам.

Връзката им се разрушила, още откакто Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство в началото на 2020 г. А персоналните атаки на принца към баща му влошили още повече отношенията им.

В неделя Хари казал, че е прекъснал връзката със саудитския милиардер и филантроп Махфуз Марей Мубарак бин Махфуз още през 2015 г, защото имал съмнения относно неговите мотиви. А принц Чарлз награди Махфуз с Ордена на Британската империя (CBE) през 2016 г.

За саудитския милиардер се твърди, че е обсипвал с пари благотворителни каузи, близки до Чарлз, с надеждата да получи почести и британско гражданство. И през уикенда Хари потвърди, че не е намесен в този CBE скандал.

Сега Чарлз пази мълчание, тъй като си мисли, че публичното внимание ще навреди на бъдещото му царуване.

"Чарлз е дълбоко шокиран и разочарован от последното твърдение на Хари, което беше като предателство. Има страхове, че този епизод с Махфуз може дори да бъде глава в автобиографията на Хари. Тази атака причинява повече щети дори от критиките относно родителските умения на Чарлз, защото това е предизвикателство относно това как той ръководи бизнеса си, което носи още повече вреди на бъдещия крал. Няма начин Чарлз да отвърне и да се защити публично, затова той пази достойно мълчание", споделя източник на "The Sun".

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК