Драстични промени и новости в любовта - какво ни очаква през 2022 г.

Едно от най-големите вълнения е бъдещето на връзката

06.12.2021 | 20:47 Редактор: Жаклина Иванова
Драстични промени и новости в любовта - какво ни очаква през 2022 г.

2021 година е към края си. Гледаме с вълнение и нетърпение към 2022 и се надяваме тя да е по-добра от предходната. Вероятно се чудите какво точно ви очаква през новата година. До голяма степен зодията ви има значение за това какво ще ви се случи.

Едно от най-големите вълнения е бъдещето на връзката. Ако сте във връзка, сигурно се питате какво ще се случи с нея през 2022, какви промени ще претърпят интимните ви отношения, ще бъдете ли щастливи или ще изгубите любовта си.

На тези и още въпроси отговаря астрологът Кларис Монахан пред сайта bustle.com. Според нея 2022 година се очертава като една по-добра година от 2021. Началото на годината ще започне с Венера в ретроградно движение. Юпитер ще компенсира това, смята астрологът.

Едно от най-големите събития през тази година е Юпитер, който ще се премести в знака на Риби. Това означава, че ще сме особено любовно настроени. Ще отделяме повече емоционално време за задълбочаване на отношенията, ще търсим начини да получим всичко в любовта. През месец април няколко планети ще се натрупват в знака на Риби. Това са Венера, Марс, Юпитер и Нептун.

Какво очаква всяка зодия в любовта и връзките през 2022 година?

Овен

Ако сте представител на зодия Овен, годината ще започне ударно за вас. Управляващата ви планета Марс ще бъде в сектора на огнения знак Стрелец. Това създава хармонични условия за вас. Според Монахан, този аспект насърчава действието и активното движение в отношенията за сметка на инерцията досега. Огънят обича да се придвижва напред, и то много бързо. Ако партньорът ви е на същата вълна като вас, може да придвижите връзката си на следващ етап. Ако не е, това може да ви тласне да се насочите към друг в търсене на любовта.

Телец

За Телците 2022 ще е година на промени. Това се дължи на затъмненията, които ще попадат в техния знак. Управляващата планета на Телците е Слънцето, а през 2022 ще има слънчево затъмнение, което попада в знака на Телеца. Родените в началото на май може да изпитват безпокойство в любовта, нетърпение и припряност, защото Уран върви директно в тяхното Слънце през тази година. Ако не се разделите с партньора си през тази година, определено нещо разтърсващо ще се случи с връзката ви.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК