Слънчево затъмнение и новолуние през декември - какво ни готви Вселената

Бъдете готови да приключите глава от живота си

03.12.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Слънчево затъмнение и новолуние през декември - какво ни готви Вселената

С преминаването на лунното затъмнение и пълнолунието, както и началото на празничния сезон, бихте си помислили, че Вселената ще ни предложи малко почивка от драматичните астрологични събития. Но има причина затъмненията да имат свои собствени "сезони" и ние все още сме в средата на последния от годината. И когато първата седмица на декември приключи, последното новолуние и слънчево затъмнение за годината ще се случат в променливия огнен знак Стрелец.

И въпреки че е новолуние, можете да усетите, че определена глава от живота ви се затваря, тъй като това пък ще бъде последното слънчево затъмнение от поредицата Стрелец-Близнаци, която започна на 5 юни 2020 година.

Този интензивен момент, променящ ежедневието ни, ще започне на 4 декември точно в 9:42 сутринта българско време и ще бъде сигнал за събуждане да бъдем честни, открити и готови за промени, които неизбежно ще се появят на хоризонта.

Бъдете готови да приключите глава от живота си

Новолуния, които се случват, когато увереното Слънце се сдвои с търсещата сигурност Луна, обикновено предлагат възможност да получите яснота около нова глава в живота си, която искате да напишете през следващите две седмици, когато ще настъпи следващото пълнолуние.

А когато новолунието е придружено от слънчево затъмнение, което се случва, когато Луната хвърля сянка върху Слънцето, интензивността на момента се засилва, подчертавайки мотивацията ви да разпознаете най-истинските си емоции, да застанете в точната позиция и да вземете инициативата в ръцете си, за да поемете по изцяло нов път.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК