Не знаете какво да облечете през Коледните празници? Ние ще ви посъветваме!

19.11.2021 | 15:25 Редактор: Елеонора Танева
Не знаете какво да облечете през Коледните празници? Ние ще ви посъветваме!

Коледните празници са специални поводи. Когато сте на празничната масата или разопаковате подаръците, със сигурност бихте искали да уважите тези семейни моменти, като се облечете подобаващо. Независимо дали ще прекарате Коледа у дома, на вилата, с цялото семейство, или само по двойки, изберете тоалети, които ви карат да се чувствате уникални и в същото време комфортно.

Не само коледни цветове

Бъдете в хармония с коледната магия край семейната камина, като изберете типични цветове за този период. Въпреки че много жени не посягат към червеното твърде често, коледният сезон буквално го изисква. Роклята в кървавочервен или пурпурен нюанс може да освежите например с фини перли. Това не е за вас? Тогава какво ще кажете за семпъл тоалет, подчертан с червени чорапогащи?

Друг коледен цвят е зеленият. Смарагдовозеленият нюанс изглежда изискан и елегантен. Не се страхувайте да го комбинирате със земни тонове на кафявото. Такава празнична комбинация не е съвсем често срещана, но изглежда наистина страхотно. Може да се спрете и на бялото. Мекият бял пуловер изглежда страхотно с кожени клинове или вталена пола.

Изберете аксесоари в златисто. Златното определено се свързва с Коледа и ще придаде изисканост на семпли и ежедневни дрехи.

Нашият съвет: Красива, радостна, празнична, изпълнена с блясък и щастливи усмивки – това е Коледа, за която всеки от нас копнее. Искате да сте облечени в нещо ново, но сте обезкуражени от цените? Използвайте Aboutyou код за отстъпка, благодарение на който ще спестите при покупка в популярния онлайн магазин Aboutyou.bg.

Играйте с материалите

Различните видове материали могат да създадат празнично настроение. Един от тях несъмнено е дантелата. Мека черна или бяла блуза или топ с дантела е идеалният компромис между домашния комфорт и вечерната рокля.

През зимата кадифето също се появява по-често в модата. Рокли с различни кройки от кадифе са подходящи за коледните дни. Не бива обаче да забравяте и пайетите. Въпреки че те по-често се свързват с новогодишното парти, тоалет с по-семпли пайети ще ви направи звезда дори под елхата.

И накрая, плетивото определено е един от традиционните зимни материали. Допълнете пуловера с по-тежко колие, а роклята с по-изразен колан. В такива комбинации плетената дреха ще изглежда по-добре и луксозно.

Нашият съвет: Гледате ли безнадеждно в гардероба си или ви липсва подходящ тоалет за Коледа? Разгледайте сайта на онлайн магазин Modivo.bg и намерете подходящи комбинации за всеки повод. Modivo код за отстъпка ще ви помогне да спестите от покупка.

Коледа, пълна със смях

Ако сте решили да добавите към коледното настроение и доза забава, допълнете гардероба си с нещо подходящо. Независимо дали имате деца, или просто бихте внесли щипка щурост, коледните пуловери не само ще ви стоплят, но и донесат усмивки. Има варианти с различни 3D изображения. И така, освен типичните коледни цветове и мотиви, има червена топка като нос на северен елен или бродирани блестящи украси върху дърво.

Смешните коледни аксесоари също ще имат подобен ефект. Сладък детайл са и обеци във формата на снежинки. Можете също да посегнете към коледни чорапи или аксесоари за коса с елени и подаръци. Ще допълните прическата си например с голяма червена панделка, която ще ви превърне в приказна принцеса в очите на децата ви под елхата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК