Дама с неподправена красота - майката на Анджелина Джоли олицетворява нежността

Снимките от младостта ѝ показват, че тя е истинска красавица

19.11.2021 | 09:48 Редактор: Жаклина Иванова
Дама с неподправена красота - майката на Анджелина Джоли олицетворява нежността

Симпатична дама и мистериозно излъчване - майката на Анджелина Джоли - Марчелин Бертран завладява сърцата ни с неподправена прелест.

Снимките от младостта ѝ показват, че тя е истинска красавица. Пластичната хирургия преди не е била толкова развита колкото сега. Всички момичета са разчитали на естествена красота. Разбира се, Анджелина не може да се нарече копие на майка си, но цветът на косата и очите им е един и същ.

Марчелин Бертран, подобно на дъщеря си, винаги се грижи за себе си. Спазва здравословна диета, редовно се занимава със спорт (бягане, плуване). Тя е изучавала актьорско майсторство в школата на  Лий Страсбърг, а години по-късно нейната дъщеря последва примера ѝ и става актриса.

Според Анджелина Джоли майка ѝ е изоставила кариерата си на актриса, за да се посвети на отглеждането на двете си деца.

Марчелин Бертран за първи път се появява на екраните през 1967г. Тя е одобрена за малка роля във филма "Желязната страна". През 1970 г. на снимачната площадка на един от филмите Маршелин се запознава с красивия Джон Войт. Двамата веднага се харесват, а връзката им се развива бързо.

През май 1973 г. на двойката се ражда първородният син - Джеймс Хейвън. През юни 1975 г. се ражда бъдещата звезда на световното кино - Анджелина Джоли.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК