Ето кои са зодиите, които трудно споделят, че са влюбени

Девите прекарват доста време, опитвайки се да направят връзката си перфектна

13.11.2021 | 21:10 Редактор: Искра Ангелова
Ето кои са зодиите, които трудно споделят, че са влюбени

На тези зодии им е трудно да признаят, че са влюбени. За тях е сложно да говорят за чувствата си; често крият емоциите си и не искат да се покажат като прекалено уязвими. Може да ги е страх от сериозните връзки. Вижте кои са те, според "Times Of India".

Дева

Те просто анализират нещата прекалено много. Прекарват доста време, опитвайки се да направят връзката си перфектна и да подобряват отношенията. И така пропускат шанса да казват на партньора, че го обичат и да са по-нежни, отдадени на момента. Имат определена визия какви трябва да са отношенията с партньора и работят това да се случи, но забравят за милите думи и говоренето за чувствата.

Стрелец

Тези зодии избягват да казват "обичам те", защото смятат, че тези силни думи премахват възможността връзката да е забавна и непринудена. Знаят, че така тя става по-дълбока и започват драмите, прекалено силните емоции, очакванията и т.н. Стрелците опитват да избягват сериозните връзки, защото не знаят дали могат да са отдадени само на един човек и вечно са в движение. Дори много да харесват някого, не признават лесно чувствата си. Обичат нещата да са весели, информира teenproblem.net.

Козирог

Не вярват в любовта или им трябва много време, за да повярват, че истинската любов е реалност. Много пъти са били предавани и разочаровани, имат проблеми с доверието и хората не са били лоялни към тях. Затова слагат прегради, граници и не издават чувствата си. Играят го студени и дистанцирани, което създава проблеми между тях и партньора им. Не искат другите да разбират колко са уязвими.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК