Сигнали, че партньорът ни не е подходящ за нас

Истинската сродна душа ще види всяка част от вас

02.11.2021 | 22:50 Редактор: Жаклина Иванова
Сигнали, че партньорът ни не е подходящ за нас

Какво е сродната душа за вас? Когато става въпрос за любов, всеки я търси. Понякога сме толкова влюбени, че се заблуждаваме, че сме я намерили. Има знаци, ясно показващи дали партньорът ни е сродната ни душа или си губим времето в заблуда. Вижте кои са.

Имате усещането, че не можете да разкриете истинското си Аз пред него

Това е първият признак, че мъжът до вас не е сродната ви душа. Прикриването на емоциите и мислите, само за да се харесате, е признак, че това е човек, който не би ви приел с вашите недостатъци и вие го знаете. Истинската сродна душа ще види всяка част от вас, дори несъвършенствата и ще ви приеме заедно с тях. Пред нея няма нужда да сте някоя друга и ще усещате, че не се налага да играете роли.

Не е отворен пред вас

Когато мъжът, с когото имате връзка, не показва емоционална близост, това определено означава, че той не е сродната ви душа. Но и нещо повече – няма желание да задълбочава връзката си с вас. В нова връзка ни трябва време, за да се опознаем, но с времето или се отпускаме и допускаме човека до себе си по-близо, или не. Усещането, че срещу нас е сродната ни душа ни дава сигурността да споделяме, да се доближим още повече един до друг.

Често сдържате чувствата си, за да не се стига до конфликти

Още един ясен знак, че това не е вашата сродна душа. Дори и в стабилните любовни връзки партньорите преминават през разногласия, компромиси. Това са малките тестове, без които не може. Криенето на емоциите е показател за несигурността ви в тази връзка, която може да се дължи на много неща, включително и на факта, че той не е вашата сродна душа.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК