Разбити митове - какво отблъсква мъжете в женското поведение

Повечето мъже намират за привлекателни неща, за които жените имат друго мнение

29.10.2021 | 23:55 Редактор: Теодора Патронова
Разбити митове - какво отблъсква мъжете в женското поведение

Всяка необвързана жена се пита с кои черти и жестове да привлече вниманието на мъжете. Има много митове за това какво точно привлича мъжете в женското поведение. Оказва се обаче, че невинаги това, което си мислим ние, е вярно. Повечето мъже намират за привлекателни неща, за които жените имат друго мнение.

Изненадващо е, но мъжете харесват много неща, за които не сте и очаквали. Това може да преобърне представите на жените за това как да изглеждат и как да се държат, за да привлекат мъжко внимание и любов.

Кои са чертите, които жените мислят, че мъжете харесват, но не е така?

Много слаба фигура

Повечето жени намират нещо във фигурата си, което все да не одобряват. Дали ще са някои леко закръглени форми, паласки, щръкнало дупе или по-сочни бедра – винаги се намира нещо, което се опитват да прикрият. Всъщност се оказва, че мъжете не харесват права като дъска слаба фигура. Повечето мъже предпочитат по-пищни и заоблени форми.

Жени, които играят на сигурно

Мислите си, че когато става въпрос за стабилен партньор или съпруга, мъжете търсят някого, на когото да разчитат във всеки момент, някой, който да бъде здраво стъпил на земята, да не предприема никакви рискове и да върви в един и същи коловоз. Много грешите. Жена, която обича екстремните ситуации, не се страхува да стъпва встрани от утъпканата пътека и да поема рискове, да прави необмислени стъпки е много по-привлекателна за мъжете. 

Четете повече в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК