Защо Меган Маркъл може никога повече да не посети Великобритания?

Лилибет все още не е представена на Нейно Кралско Величество

02.10.2021 | 11:12 Редактор: Искра Ангелова
Защо Меган Маркъл може никога повече да не посети Великобритания?

Въпреки че се смята, че Меган Маркъл ще посети заедно с принц Хари Великобритания по Коледа, както и че кралицата ще ги дари с медал като другите членове на кралското семейство по повод 70-ия ѝ юбилей на трона, според специалисти херцогинята на Съсекс няма да посети повече Великобритания.

Новородената дъщеря на Меган и Хари – Лилибет все още не е представена на Нейно Кралско Величество. Експерти твърдят, че херцогът и херцогинята на Съсекс умишлено отлагат посещението си в двореца.

"Никога няма да се върна в Англия! Моите роднини могат да дойдат в Лос Анджелис, ако искат да опознаят детето ми", цитира Меган Маркъл неин познат.

Като основна причина за херцозите от една страна била епидемичната ситуация в света и невъзможността за международни полети поради ограниченията. Но те толкова обичат да летят с частни самолети, така че едва ли това е причината. Какво им пречи да наемат самолет и да летят през океана? Ако все още не са го направили, тогава всичко е много по-сериозно, отколкото изглежда.

Експертите смятат, че една от причините Меган никога да не се върне във Великобритания е студената война между Съсекс и Кеймбридж. Въпреки че Кейт Мидълтън прави опити да зарови брадвата на войната по време на бременността на Меган.

Кралският експерт Робърт Джобсън посочи друга причина в интервю за Us Weekly. „Не съм сигурен дали Меган някога ще иде отново във Великобритания. Там тя не е много популярна“, каза Джобсън, въпреки слуховете, че цялото семейство херцози на Съсекс ще са в двореца за Коледа.

Експертът твърди, че сега, като са в САЩ, Меган и Хари са по-популярни от всякога, докато в родината на принца те са много противоречиви фигури.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК