Кание Уест изневерил многократно на Ким, но не го криел

Рапърът има биполярно разстройство

08.09.2021 | 13:10 Редактор: Искра Ангелова
Кание Уест изневерил многократно на Ким, но не го криел

Кание Уест е изневерявал на Ким Карадшян по време на брака им и не криел това. Двамата обявиха, че се развеждат през февруари тази година, след 6 години семеен живот.

Рапърът скоро издаде нова песен - "Hurricane", в която се пее за "нова мацка", както и за това, че той все още играел игрички, дори след 2 деца. От близкия кръг на Кание са знаели, че той изневерява и той признавал, че е бил с фенки по време на турнетата си.

"Не беше тайна за тези, които работят с него, че той изневери, след като Сейнт се роди. На турнето му в Свети Пабло той се гневеше пред екипа си, признаваше, че спи с други момичета зад гърба на Ким. Той дори каза, че е спал с фенки и изпадна в невероятни детайли за секс сесиите си, беше доста графично описано, езикът му беше нереален. Тези, които го познаваха добре, седяха с ръце, сложени на главите и се смееха притеснено, докато други членове на екипа, които тъкмо се бяха присъединили към турнето, бяха останали поразени. Никой не можеше да повярва какво казва той пред всички, изглеждаше, че той преживяваше маниакален епизод", споделя източник на "The Sun", цитиран от teenproblem.net.

Уест има биполярно разстройство. Източникът казва, че тогава си е личало, че Кание е в лош период и има нужда от помощ.

Двамата с Ким имат 4 деца, като синът им Сейнт се роди през декември 2015 г.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК