Кание Уест е нещастен от развода с Ким, тя - обратното

Слуховете за развод на 40-годишната риалити звезда с рапъра се разпространяват от една година

28.02.2021 | 16:30 Редактор: Искра Ангелова
Кание Уест е нещастен от развода с Ким, тя - обратното

След близо седем години брак с Кание Уест, Ким Кардашян реши да сложи край на семейния си живот. Слуховете за развод на 40-годишната риалити звезда с рапъра се разпространяват от една година. Последната капка, според запознати, е президентската надпревара, по време на която 43-годишния музикант вдигна много шум.

Ким Кардашян винаги е подкрепяла съпруга си, но търпението ѝ явно е приключило.

Наскоро майката на четири деца бе забелязана извън Бевърли Хилс, с по-голямата си сестра Кортни, най-добрата приятелка на Ла Ла Антъни и бивша асистентка Стефани Шепърд.

Това е първата публична изява на милионерката Ким от момента, в който тя официално стартира процедурата за развод и се подготвя сериозно за това преживяване, информира tialoto.bg.

"Роклята на отмъщението" за Кардашян беше грандиозно облекло, с което тя благоприятно подчертаваше луксозните си форми. Прическа, грим, аксесоари – всичко е на най-високо ниво.

Ким ясно знаеше, че тази вечер ще бъде в центъра на вниманието. Снимките на папараците бяха публикувани от британския таблоид "Дейли Мейл".

Ким и Кание отглеждат четири деца. Съпрузите искат да се споразумеят за съвместно попечителство над наследниците. Съвсем скоро излезе и информация, че Кание Уест трудно понася новината за раздялата с Ким.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години