Кание се опитва да продаде бижутата, които е подарил на Ким

Само годежният пръстен на Кардашиян струваше 3 милиона долара

27.02.2021 | 10:30 Редактор: Искра Ангелова
Кание се опитва да продаде бижутата, които е подарил на Ким

Няколко дни преди 40-годишната Ким Кардашиян официално да подаде молба за развод с 43-годишния си съпруг Кание Уест, рапърът се опитал да продаде бижутата, които ѝ е подарявал.

Твърди се, че той вече посетил двама бижутери, за да договори продажбата им. Кание наскоро заяви, че вече не иска да бъде свързан с “марката” на Кардашиян, но е депресиран, защото все още обича Ким.

Кание не иска да се отърве от бижутата поради меркантилни цели. Той просто не иска бижутата да му напомнят за миналото. Сделките обаче с двамата бижутери така и не се осъществили.

По време на съвместния им живот Кание похарчи милиони долари за бижута за жена си. Само годежният пръстен на Ким струваше 3 милиона долара, информира БГНЕС.

Разводът на двойката ще бъде без скандали – съпрузите вече са се договорили за съвместно попечителство над четирите им деца и разделяне на имуществото. Според запознати Ким е готов да продължи напред, но Кание все още преживява трудно раздялата със съпругата си. Трудно му е, той е много нещастен, заяви близък до певеца източник.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК