Продукти:
- 1,3 кг филе от сьомга
- 1 глава чесън, обелени скилидки, пресовани
- 1 връзка копър
Още по темата
- 100 мл зехтин
- Сол и черен пипер на вкус
Още по темата
Приготвяне:
В блендер или с пасатор пасирайте почистените скилидки чесън. Добавете зехтина и копъра, пасирайте отново. Подредете филетата риба в тава с хартия. Обтрийте обилно с пастата от зехтин, чесън и копър. Приберете в хладилник за 2 часа. След това овкусете със сол и пипер. Печете в загрята на 190 градуса фурна за 15-20 минути, съветва az-jenata.bg.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове:
Изтеглянето на танкера “Кайрос” е планирано за утре
След отказ на двигател: Самолет на United Airlines се върна аварийно във Вашингтон
Рецептата Dnes: Кекс с банани и какао
Балабанов, ИТН: Допуснахме грешки, но няма от какво да се крием
Чрез микропластмасата се разпространяват опасни бактерии
Клиника по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ отпразнува своята 20-годишнина
Защо се будим малко преди алармата?
Наследствена ли е шизофренията?
Част от амазонската тропическа гора вече е частна собственост
На повърхността на луната на Юпитер – Европа, е забелязан гигантски черен „паяк“
Лунната почва може да съдържа следи от земната атмосфера
Антитела, проектирани от изкуствен интелект, ще бъдат тествани на хора
Ива Митева: ИТН прекрачиха една граница, от която няма връщане назад
Над 20-километрова колона от тирове на границата
101 проверки на обекти и лечебни заведения извърши РЗИ за седмица
Ръководството на Спартак (Варна) покани феновете на открита беседа
Тръмп допуска загуба за партията му на изборите
Мелони: Европа трябва да приеме новата стратегия за сигурност на Тръмп
"Булгаргаз" предлага поевтиняване на природния газ с над 3% за януари
Египет предлага арабските държави да координират енергийните покупки в извънредни ситуации
Кадър на деня за 14 декември