Кои са сигналите, че се срещате с неподходящия човек?

Когато се виждате с грешния човек, изпитвате трудности да му се доверите

03.08.2021 | 21:11 Редактор: Жаклина Иванова
Кои са сигналите, че се срещате с неподходящия човек?

Любовта може да е заблуждаваща, особено в началото и особено когато се чувствате сякаш сте на върха на щастието. С розови очила лесно можете да объркате дали се срещате с правилния човек или не. Когато започнат да се появяват знаците, щастието лека-полека започва да се измества от чувство на несигурност, придружено с много въпросителни.

Кои са признаците, че се срещате с грешния човек?

Постоянно ви потиска

Когато сте заедно, имате чувството, че не правите нищо правилно. Постоянно внимавате да не сгрешите какво казвате или какво правите. Очаквате да бъдете критикувани. Характерът, личността, реакциите на партньора ви ви карат да се чувствате неспокойно, неудобно. Знаете, че ви съди, дори да не казва нищо.

Не можете да му се доверите

Когато се срещате с грешния човек, изпитвате трудности да му се доверите. То е на подсъзнателно ниво. Възможно е дори да не можете да обясните защо ви е трудно да му имате доверие. Винаги се съмнявате в това какво мисли. Не можете да му се доверите напълно, когато казва, че е навън с приятели. Имате усещането, че не ви казва цялата истина.

Мисли за себе си, а не за вас

Ако се срещате с грешния човек, който няма особено сериозни намерения към вас, вие ще усещате, че той е ангажиран преди всичко със себе си и собствените си задачи и цели, не с вашите. Няма да прави място за вас в графика си. Няма да се съобразява с желанията ви. Няма да прави планове с вас. Няма да търси мнението ви. Ще се чувствате пренебрегнати, неразбрани, нечути.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК