Марс в Дева измества фокуса към детайлите - за какво да внимаваме?

Разбира се няма да ни липсват добри възможности, чрез които ще подобрим живота си

30.07.2021 | 20:42 Редактор: Юлия Христова
Марс в Дева измества фокуса към детайлите - за какво да внимаваме?

На 29 юли, огненият Марс преминава в знака на зодия Дева и така ще се задържи до 14 септември 2021. Няма как да не усетим неговата енергия. Марс в Дева измества фокуса от драмата към детайлите, процесите, движещите се части.

Девата е знак на труда, работата, заетостта, помощта. Марс активира вниманието ни към детайлите, критичното ни око и внася скорост, нетърпение и напрежение в новостите, ежедневието ни. Всичко това да ни мотивира, но и да изостри напрежението, да се стига до конфликти.

Разбира се няма да ни липсват добри възможности, чрез които ще подобрим живота си. Ще се стремим към преразглеждане на разходи, спестяване на излишни харчове. Много е важно да внимаваме с парите, да не си създаваме излишни спорове и да не се оставяме емоциите да ни водят.

Удовлетворението от добре свършената работа е един от най-големите ни стимули през този период. Ние сме по-точни и загрижени за своето представяне.

Нашата продуктивност ще се повиши, ще можем да се справяме с няколко задачи едновременно и то успешно. И все пак, Марс в Дева може да изпита нашите емоции, търпение, реакции. Може да станем по-оплакващи се, критични, да искаме всичко бързо да се случва. Особено внимателни трябва да бъдат Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, които може да са твърде неспокойни, притеснени.

Като цяло по време на този транзит трябва да внимаваме да не се натоварваме твърде много физически и емоционално, да не ставаме твърде изискващи към себе си и останалите.

Когато Марс преминава транзитно в Дева, земните знаци като Дева, Телец и Козирог, те намират своята основа и е подходящ момент за нови проекти, инвестиции, пише az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК