U2 нямат против, ако Боно се насочи към индивидуална кариера

Миналия септември Едж разкри, че групата работи върху нова музика

26.07.2021 | 17:18 Редактор: Юлия Христова
U2 нямат против, ако Боно се насочи към индивидуална кариера

Басистът на рок група U2 Адам Клейтън заяви, че той, както и останалите членове на групата, не биха възразили, ако който и да е от тях реши да се отдаде на солова кариера, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. Клейтън подчерта, че и той, и китаристът Едж, и барабанистът Лари Мълън младши биха подкрепили 61-годишния вокалист Боно, ако реши да се отдаде на индивидуална кариера.

"Ако Боно иска да направи соло запис, бих го окуражил и със сигурност и другите биха го направили", каза Клейтън в последния епизод на подкаста "Rockenteours". В разговора музикантът даде знак, че предстои на пазара да излязат акустични версии на парчета на групата, както и саундтрак към филма "Ела, изпей 2". Миналия септември Едж разкри, че групата работи върху нова музика.

Двамата с Боно били в родния си Дъблин и работели върху нея, но пътищата им се разделили заради пандемията. Едж бил в изолация със съпругата си в Калифорния, но неотдавна успял да се върне в Ирландия. Музикантите от групата поддържат контакт в Зуум, но срещали някои технически трудности със софтуеъра за видеоконферентни връзки, пише "24 часа".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК