Американка написа писмо с инструкции за щастлив брак на съпруга си

Инструкцията е наречена „Опознай, по дяволите, жена си“

24.07.2021 | 15:00 Редактор: Юлия Христова
Американка написа писмо с инструкции за щастлив брак на съпруга си

Натали Рейли, 40-годишна жителка на американския щат Аризона, подготви инструкции за своя съпруг забраван, в които изброи всички важни факти за себе си. Жената сподели идеята в профила си в TikTok, а Daily Mail обърна внимание на популярното видео.

Райли каза, че със съпругът си са женени от 20 години. През това време обаче той не помнеше каква пица харесва, какъв размер обувки има и какви са имената на нейните роднини. „Но това не означава, че той не ме обича. Съпругът ми прави много неща, за да ми покаже чувствата си. Просто мозъкът му работи по различен начин и реших да му помогна “, каза американката.

Тя реши да подготви инструкция за съпруга си, наречена „Опознай, по дяволите, жена си“. Тя раздели инструкцията на няколко части, всяка от които е посветена на различна категория. Например, един от разделите съдържа любимите й ястия, рецепти за приготвянето им и предпочитани опции за доставка на храна до дома ѝ. Инструкциите съдържат раздели, описващи семейството на жената и имената на нейните роднини, както и любимо забавление. Райли също добави всички необходими данни за размера на краката й и дори нарисува шаблон на крака си, за да може съпругът й да избере подходящите обувки за нея като подарък. „Купувам му обувки от 20 години, а той дори чифт не ми е подарил“, каза жената.

В края на видеото тя помоли потребителите да споделят своите идеи за разделите в инструкциите. Видеото е получило над 4 млн гледания и 15 000 коментара. Потребителите бяха посъветвани да добавят данни за кръвна група, медицинска история и раздел за финанси. Едно момиче написа: „Сестро, трябва да продадеш тази идея. Успехът й е гарантиран".

По-рано беше съобщено за американката, която три години не се научи да произнася името на съпруга си и му дала прякор. Тя признава, че го нарича просто „малкия”, пише БГНЕС.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК