Ето кои са тайните на Анджелина Джоли за ослепителния ѝ външен вид

Актрисата започва да посещава дерматолог още от 11-годишна и до днес не го е сменила

22.07.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Ето кои са тайните на Анджелина Джоли за ослепителния ѝ външен вид

Когато сте една от най-красивите жени в света, се сдобивате с огромен натиск относно това да изглеждате добре независимо дали отивате до магазина или се разхождате по червения килим. Но както всичко друго, което се е изпречило на пътя на Анджелина Джоли, това изглежда, че не я притеснява. Актрисата е толкова известна с филмите си, колкото и с филантропската си дейност, което обяснява вярата ѝ, че най-добрият начин да изглеждаш красива е чрез интелекта си.

"Често казвам на дъщерите си, че най-важното, което могат да направят, е да развият ума си", пише Анджелина в есе за ELLE.

Актрисата допълва, че всеки човек може да облече красива рокля или костюм, но това няма да има значение, ако умът му не е силен.

Другият съвет, който Джоли дава на момичетата си, е да не се страхуват от остаряването.

"Поглеждам се в огледалото и виждам, че приличам на майка си, което ме стопля отвътре", казва тя пред InStyle.

Според нея остаряването не трябва да бъде приемано като наказание, а по-скоро като благословия, защото означава, че все още сме живи и можем да се насладим на децата и внуците си. Признава, че вижда недостатъците си, но се е научила да ги обича и да живее в хармония с тях.

А как Анджелина Джоли се грижи за красотата си, разкриваме по-долу.

От малка ходи на дерматолог

Джоли започва да посещава дерматолог още от 11-годишна и до днес не го е сменила. Тя се доверява на Ронда Ранд, с която се запознава чрез майка си и я е посетила, за да разбере откъде се е появил първия ѝ кожен белег.

"Мисля, че тя ми помогна доста да приема естествената красота и да разбера, че най-доброто решение е да бъда себе си и да не разчитам прекалено много на гримове", казва актрисата.

Явно тези уроци са останали в главата ѝ, защото и досега Джоли поддържа минимална рутина за красота.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК