15 неща във връзката, които се влошават с времето

Малките проблеми в началото на връзката, стават големи с времето

18.07.2021 | 14:35 Редактор: Десислава Атанасова
15 неща във връзката, които се влошават с времето

Няма връзка без проблеми. Дори в най-безоблачните отношения се появяват поводи за раздор, малък или голям. Някои проблеми дори се появяват още в самото начало на връзката. Незначителните от тях се преодоляват лесно с комуникация, постоянство и взаимна работа. Но има и такива, които не само не се оправят, но и обикновено се задълбочават с времето, превръщайки се в сериозна пречка за доброто развитие на връзката.

Кои са малките проблеми в началото на връзката, които стават големи с времето?

1. Не общувате ефективно. Комуникацията ви не е откровена, не е пълноценна. Всеки настоява за своето мнение. Не успявате да намерите консенсус, а оставяте спора просто да затихне, без да сте взели решение за приключването му.

2. Единият от вас е изневерил. Ако това се случва в началото на връзката, това определено не е добър знак за развитието ѝ. Дори не сте имали време да се наситите и да стигнете до недостатъците на другия, за да отидете до изневяра, а сте допуснали тя да се случи в началото на връзката ви.

3. Хващате партньора си в лъжа. Ако това се случва в началото на връзката ви, какво остава за по-нататък.

4. Партньорът ви е контролиращ. Щом проявява тази своя страна от самото начало, бъдете сигурни, че проблемът със свободата ви ще се задълбочи.

5. Имате противоположни схващания за парите и прекарването на времето. Как ще се разбирате занапред, ако имате тотално различни представи за живота като цяло, а парите и прекарването на времето са две фундаментални части от ежедневния живот.

6. Единият има проблем с алкохола. Тук няма нужда от допълнителни обяснения, защото е ясно с какво вероятно ще се сблъскате в бъдеще.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК