Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 19 до 25 юли?

Предстоят ни вълнуваща седмица, пълнолуние и Венера в действие

17.07.2021 | 12:28 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 19 до 25 юли?

Очакват ни вълнуваща седмица, пълнолуние и Венера в действие. Ако има неща във връзката, които не ви допадат и повече не може да игнорирате, време е да говорите. Изразете мислите си, но не се превръщайте и в жертва. Поемете отговорност за ситуациите, в които сте си позволили да бъдете поставени. Пълнолунието ще ни донесе промени и в известен смисъл свобода в любовта. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица е възможно да мислите повече за работа, отколкото за любов. Венера се премества в знака Дева и до 16 август ще окаже влияние върху вашия 6-и дом на работата, което може да отнеме от забавлението във връзката ви. Не е изключено и любимият човек да е твърде зает с работа. Възможно е също така и да помислите върху определена любовна връзка, дали работи за вас. Някои Овни може да преминат през любовни емоции на работното или на друго място.

Телец

Време е за любов, Телци! Вашата управляваща планета – Венера, влиза в романтичния ви сектор и за вас това ще е един от най-благоприятните периоди в годината. Тези от вас, които мислят за дете, може да предприемат необходимите стъпки. Любовта се изразява по малки, но смислени начини за обвързаните представители на зодията и така ще се чувстват обичани от своята половинка.

Близнаци

Венера е в движение тази седмица, което означава, че любовният ви живот ще бъде динамичен. До 16 август тя ще оказва влияние върху него, стимулирайки мислите ви, свързани с най-дълбоките ви нужди от сигурност в любовта. От гледна точка на личната хармония вие желаете да бъдете с някого, който наистина се чувства като у дома си. Обвързаните Близнаци ще се радват на хармония и стабилност с партньора си. В случай, че сте с някого, който не отговаря точно на вашите нужди, вниманието ви ще бъде насочено към изясняването на тези въпроси. За необвързаните  - има вероятност да срещнат интересна личност.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК