Кои са зодиите, които ще се радват на любовта през лятото?

Тази година планетата Юпитер, която отговаря за Девите и техните партньори, влиза в брачния сектор

26.06.2021 | 12:04 Редактор: Жаклина Иванова
Кои са зодиите, които ще се радват на любовта през лятото?

Лято 2021 е изненадващо мистично и съдбоносно време, защото започва с коридора на затъмненията и ретроградния Меркурий. Такива периоди се случват само два пъти в годината, което означава, че те носят безпрецедентни срещи, които ще се помнят за цял живот.

Заслужава да се отбележи, че някои моменти от това лято ще повторят събитията, които са се случили преди 12 години.

Стрелец

През лятото на 2021 г. представителите на огнения Стрелец ще бъдат главни герои. По отношение на събитията в края на юни и юли може да се случи кармична среща или да възникне усещане за пълна вътрешна хармония. На второ място Стрелецът ще разбере къде трябва да се движат по-нататък и върху какво да се съсредоточат в живота си. Между другото, Стрелецът, роден от 27 до 30 ноември включително, ще почувства влиянието на затъмнението най-вече.

Дева

Тази година планетата Юпитер, която отговаря за Девите и техните партньори, влиза в брачния сектор. Това събитие ще продължи до 27 юли, което означава, че през този период Девите могат да се срещнат с бъдещия си съпруг/а и дори да чуят Менделсон. Юпитер е планетата на късмета и просперитета, което означава, че тази среща определено няма да остане незабелязана. Романтичните чувства, ярките срещи и влюбването ще дадат на Девата увереност, че точно това е човекът, за когото са мечтали. Девите, родени през август, ще усетят най-силно влиянието на Юпитер. Между другото, през 2022 г. Юпитер ще бъде в знака Риби цели 12 месеца, което означава, че сватбата може да се състои точно през следващата година.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК