Задава се сръбската лента "Южен вятър 2“ - пак с родно участие

Ние сме по една малка клетка от огромния човешки социум, посочи Мариян Вълев

25.06.2021 | 21:37 Редактор: Юлия Христова

Скоро по кината предстои продължението на сръбската лента "Южен вятър 2“. Отново с българско участие.

Когато отидеш в международен екип на мега продукция и видиш нашата каскадьорска група да се представят на световно ниво, изпитваш гордост да се наречеш българин. Логично е това, което се случи. И в първата част имаше българско участие. Това каза за "Денят ON AIR" актьорът Мариян Вълев и добави: "Надявам се в този сезон да сме си свършили работата пак толкова добре, колкото в първия".

По думите му още преди много години хората са имали симпатия към лошия герой във филма.

"Казваме си, че не сме само ние лоши. Има двуплановост, хората вероятно се идентифицират", посочи той за Bulgaria ON AIR.

Според него лош персонаж не се играе по-трудно, отколкото добър.

"Трудно се играе добрият, нищо не правиш, всички те мразят. Странно или не Ковид-19 се отрази на моята псевдо актьорска кариера. В сериала като формат има начало и безкрайна среда и, ако доживееш до края, около 5000-я епизод, ще научиш какъв е краят", обясни Мариян Вълев.

Той ще бъде водещ водещ на Джулай морнинг в Свети Влас тази година.

"Не мога да импровизирам, ако нямам текст. Позитивност е, че Свети Влас е любимо мое място в България, там имам приятели, които са истински. Обичам хората там. За мен е приоритет да поканя на Джулай всички и няма как да не е забавно. Аз съм морско момче, на планински туризъм тръгвам трудно, но на пясъка мога да изкарам часове наред", посочи актьорът.

Събеседникът допълни, че изкуството е начин на комуникация. 

"Важно е хората да се съберат, имаме нужда от толерантност, ние сме част от огромен организъм. Ние сме по една малка клетка от огромния човешки социум", подчерта още той.

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК