Декорации, с които да привлечем щастието и хармонията в дома

Всяко нещо в дома ни е от съществено значение за задържането на положителните вибрации

22.06.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Декорации, с които да привлечем щастието и хармонията в дома

Домът е онова специално място за всеки, което би следвало да ни зарежда с положителна енергия, да ни помага да си починем и да се чувстваме спокойно. Всяко нещо в него е от съществено значение за привличането и задържането на положителните вибрации.

Рибки в аквариум

Смята се, че тези домашни любимци носят късмет. Според фън шуй, рибите поемат отрицателната енергия в дома, а също така символизират здраве, щастие, изобилие, просперитет и богатство. Златните рибки ще са прекрасно допълнение към всеки дом.

Бамбук на щастието

Красиво и лесно за отглеждане, това растение е подходящо за декорация във всяко помещение. Бамбукът на щастието носи късмет и спокойствие в дома. Освен него,палмите, орхидеите и дървото на парите също са подходящи за привличане на положителни вибрации.

Фигурки на слончета

Слонът символизира късмет, мъдрост и сила. Декорирайки с фигурки на слончета в дома си, вие внасяте от неговата положителна вибрация за хармония и мир.

Kамъчета

Известни със своите лечебни сили, някои камъни могат да повишат положителните вибрациите във вашия дом. Такива са карнелиан, апатит, подходящи за кухнята, за да събудят креативността при готвене. Азурит и пирит, насърчават богатството и концентрацията. Селенит, розово кварц, аметист са подходящи за всяко помещение, особено за спалнята, носейки хармония и мир, пише az-jenata.bg.

Пълни купи с плодове

Винаги имайте в дома си свежи плодове в красива купа. Смята се, че различните плодове носят различно значение във фън шуй. Ябълките са свързани с мир, докато прасковите символизират безсмъртие, девет портокала предотвратяват лошия късмет, а нарът насърчава плодовитостта.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК