Какво да подарите на зодия Рак за късмет?

Раците са много емоционални

13.06.2021 | 22:13 Редактор: Здравко Черкезов
Какво да подарите на зодия Рак за късмет?

Те са едни от най-емоционалните представители в зодиака. Родените под знака на зодия Рак са известни със своята загриженост, любовта към дома и семейството. Те могат да обичат силно, но и да се съмняват прекалено много. Не обичат да бързат, нито да бъдат притискани. Ракът обича да се изказва, той е интелигентен, интересен, но трудно понася критика, а още по-малко иска мнението му да не бъде прието. Понякога лесно се обижда и може да има проблем с това да се извини, ако знае, че не е прав.

Както за всеки друг в зодиака, така и за Раците има определени талисмани, които носят късмет. Какво да подарите на представител на зодията или на себе си, ако сте Рак?

Започнете от символи, свързани по някакъв начин с топлината, дома, семейството, Луната и водата. Символи като делфини, морски звезди, калинки, пингвини, кучета, бамбук са подходящи.

Жасминът и като цяло белите цветя, също носят хубава енергия за този знак.

Представителите на зодията са естествено привързани и грижовни, така че талисманът им трябва да бъде нещо, което могат да обичат и да възпитават. Те винаги се отнасят към животните като към равни. Много култури приемат калинките за талисмани, а колкото по-червени са те, толкова повече късмет ще донесат. Ето защо бижута с формата на калинки, са чудесна идея.

Бамбукът е високо ценен в Китай и се смята, че носи благоденствие на този, на когото го подарите. Чували ли сте за бамбук на късмета? Той се отглежда лесно, може само във ваза, а защо е толкова необикновен може да прочетете в тази статия на az-jenata.bg.

Няма как да не споменем и късметлийските камъни за тази зодия. Лунен камък и перли – особено красиви като аксесоари, за метал може да изберете сребро.

За да привлечете щастие в любовния си живот, всичко, което трябва да направите, е да носите перли или гердани, обици с морски черупки. За късмет в кариерата сребърното бижу във формата на Луна ще ви води напред в делата.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК