fallback

След развода с Джоли: Брад Пит получи съвместно попечителство над децата

Двамата се разделиха през 2016 година

30.05.2021 | 16:06 Автор: Искра Ангелова

Брад Пит спечели делото за съвместното попечителство над децата си, след като съдията не позволи на наследниците му от Анджелина Джоли да свидетелстват срещу него в съда.

Джоли и Пит се разделиха през 2016 година и оттогава, вече 5 години, водят съдебна битка за съвместно попечителство над пет от шестте си непълнолетни деца.

Решението на съда идва два дни, след като 46-годишната актриса се оплака публично, че съдията е попречил на нейните тийнейджъри да свидетелстват в съда, което според нея е направило процеса "несправедлив".

Съдия Джон Удеркирк постанови 57-годишният актьор от "Седем години в Тибет" да увеличи значително времето си с 5-те си непълнолетни деца – Пакс (17), Захара (16), Шайло (14) и близнаците Вивиан и Нокс (12).

Най-големият осиновен син на двойката – Мадокс, който вече е на 19 години, сам ще избира с кого ще прекарва времето си. Решението на съдията се основава на обширни показания на хора, които са прекарвали времето си с децата на холивудската бивша двойка, включително психотерапевти и детегледачи.

Четете цялата статия на tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback