Анджелина Джоли ще бъде много внимателна при избора на следваща любов

Тя говори за отглеждането на децата си като самотна майка

13.05.2021 | 21:00 Редактор: Юлия Христова
Анджелина Джоли ще бъде много внимателна при избора на следваща любов

Анджелина Джоли разкри, че ще бъде много внимателна при избора на следващата си любов в разгара на дълга и трудна съдебна битка за попечителство и доста труден развод с Брад Пит от 2016 г. насам.

В интервю за „E! Нюз“ тя говори за възможността да започне нова връзка след раздялата с Брад и съдебната битка за попечителство над децата им. 45-годишната актриса сподели, че отдавна е сама и разкри, че децата й помагат в самотното майчинство, пише БГНЕС.

Анджелина, която има деца Мадокс (19), Пакс (17), Захара (16), Шайло (14) и близнаците Нокс и Вивиен (12) от брака си с Брад, заяви: "Няма нищо ново на любовния хоризонт. Отдавна съм сама“.

Анджелина, която промотира най-новия си филм "Those Who Wish Me Dead“, говори за отглеждането на децата си като самотна майка.

"Имам шест много способни деца. Когато се събудя сутрин, първата ми мисъл е да се уверя, че са добре. Най-важното е, че те са психически добре", каза тя и добави, че избора на ролите ѝ се е променил през последните години. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
3 rate up comment rate down comment 2
Мъж
преди 2 години
Мъжете трябва да разберат,че трудно се отглеждат деца без тяхното присъствие и пример за поведение.,И ВИ моля бъдете умни при избора за съпрузи. Сигнализирай за неуместен коментар