Лейди Гага през сълзи: Забременях от човека, който ме изнасили

"Бях на 19 години и работех в музикалния бизнес, когато един продуцент ме накара да се съблека", разказва тя

22.05.2021 | 15:15 Редактор: Тодор Петров
Лейди Гага през сълзи: Забременях от човека, който ме изнасили

Лейди Гага говори откровено за сексуалното посегателство, което е преживяла преди години.

35-годишната звезда участва в проекта The Me You Can't See на Опра Уинфри и принц Хари. В него известни личности ще споделят за проблемите си с психичното здраве и как са успели да преодолеят най-трудните моменти от живота си. 

По време на своя сегмент, Лейди Гага споделя детайли за времето, в което разбира, че е бременна от човека, който я е насилил.

"Бях на 19 години и работех в музикалния бизнес, когато един продуцент ме накара да се съблека. Аз отказах, но те ми казаха, че ще изгорят всичките ми записи и не спряха да ме карат да се събличам. Продължаваха и продължаваха, като в един момент аз просто замръзнах и после не помня нищо", казва изпълнителката през сълзи. 

Гага, която не назовава името на продуцента, защото не иска никога да си спомня за него, добави, че индустрията, в която работи, е опасна и оскърбителна. 
Описва момент, в който е отишла в болница години по-късно и е била изненадана, че при нея влиза психиатър, а не лекуващ лекар.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 2
Ujas
преди 2 години
Sega na 35 ama na 19 sa q napalni li. Zashto sega be Gaga? Tez neshta vednaga se kazvat. Ei mnogo jeni stanaha lajci za podobni temi. Tq na 19 koi znae na koi chichak e Сигнализирай за неуместен коментар