Хари и Уилям без обща реч на откриването на паметника на Даяна

Братята преживяват сериозен срив в отношенията си след Mexit

12.05.2021 | 13:08 Редактор: Искра Ангелова
Хари и Уилям без обща реч на откриването на паметника на Даяна

39-годишният принц Уилям и 36-годишният принц Хари ще изнесат отделни речи на церемонията по откриването на статуя на майка им - принцеса Даяна, в Лондон през юли, за да отпразнуват 60-ия рожден ден на лейди Ди. Това разказа източник пред The Sun.

Братята ще застанат един до друг, но Бъкингамският дворец вече прави всичко възможно, за да сведе взаимодействието им до минимум.

Уилям и Хари преживяват сериозен срив в отношенията си след Mexit. Напрежението се увеличи след излизането на скандалното интервю с херцога и херцогинята на Съсекс с Опра Уинфри, в което херцозите на Съсекс намекнаха за прояви на расова дискриминация в кралското семейство. В същия разговор принц Хари призна, че той и по-големият му брат винаги са "следвали различни пътища".

"И двамата ще направят всичко възможно да бъдат там (при откриването на мемориала). Те поръчаха статуята заедно. Това е много важно за тях. Разбира се, има надежда, че паметта на майка им ще помогне за възстановяване на отношенията между тях, но сега изглежда твърде крехка", каза вътрешният човек.
За подобряване на отношенията между принц Уилям и принц Хари започна да се говори веднага след погребението на принц Филип през април.

Тогава папараците заснеха братята по време на личния им разговор непосредствено след погребението. И двамата изглеждаха приятелски настроени. По-късно обаче кралските експерти казаха, че усмивките са дежурни, а разговорът е бил повърхностен.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 2 години
Хищтата колибарка Меган,е на път да изтърбуши кралското семейство,защо нейният съпруг,който не беше виждал пу..а,започна да мисли единствено и само с долната си глава.Коварство,черни мисли,това е характерно за някои народи по майка земя. Сигнализирай за неуместен коментар