След Хари и Меган: Принц Чарлз "гони" и други членове на кралското семейство?

Той иска да намали разходите на британските данъкоплатци за представители на монархията

29.04.2021 | 21:29 Редактор: Искра Ангелова
След Хари и Меган: Принц Чарлз

Голяма промяна предстои в кралското семейство. След смъртта на принц Филип, неговият син – принц Чарлз, основният наследник на британския трон, иска да извърши сериозна инвентаризация и да намали разходите на британските данъкоплатци за представители на монархията. Освен него и съпругата му Камила, само принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата си ще запазят кралските задължения и привилегии. Други членове на семейството ще трябва да намерят собствени източници на доходи.

"Принц Чарлз отдавна иска да намали монархията и да накара хората да си извоюват парите на данъкоплатците", каза биографът Анджела Левин пред talkRADIO. "Предполагам, че това може да се случи, когато Хари и Меган бъдат изгонени от семейството ... Кралицата отдавна иска да запази външните граници извън сантименталността. Ясно е, че на нейната възраст човек не иска големи промени, но Чарлз е решен да ги има и той ще ги постигне."

Херцогът и херцогинята на Съсекс изглежда изгориха всички мостове чрез скандалното интервю с Опра Уинфри, в което обвиниха кралското семейство в расизъм и бездействие на фона на тормоза им в британската преса. На погребението на Филип обаче Хари се събра отново с баща си и по-големия си брат принц Уилям и много техни близки отбелязаха първите стъпки към помирението, информира tialoto.bg.

Наскоро стана известно, че се подготвя за издаване актуализирана версия на книгата "Намиране на свобода", гръмка биография на Хари и Меган Маркъл, написана от журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран. Източници от Бъкингамския дворец смятат, че "книгата няма да помогне" за спасяването на връзката на Меган и Хари с кралския двор, особено след интервюто пред Опра.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК