Хванаха японец в мащабна измама, възползвал се от 35 жени едновременно

Казвал на всяка жена различна дата на рождения си ден, за да получава подаръци целогодишно

25.04.2021 | 18:15 Редактор: Здравко Черкезов
Хванаха японец в мащабна измама, възползвал се от 35 жени едновременно

Японец е арестуван, след като се съобщава, че се е срещал с повече от 35 жени едновременно.

Такаши Миягава, работещ на непълно работно време, е разследван за предполагаема измама на десетки жени, като се преструвал, че е сериозен с всяка от връзките и е получил подаръци на стойност стотици евро от тях.

Очевидно е бил хванат, когато жените са обединили сили, за да създадат асоциация на жертвите, след като са открили мащабната му "изневяра" и са го докладвали в полицията, твърдят местните медии.

Сред твърденията е, че той е дал на всяка жена различна дата на рождения си ден, осигурявайки си постоянен поток от подаръци през цялата година.

Съобщава се, че една 47-годишна жена смята, че рожденият му ден е на 22 февруари, друга 40-годишна е била уведомена, че е юли, докато друга 35-годишна вярва, че рожденият му ден е през април, предава БГНЕС.

Общо се твърди, че той е получил подаръци на стойност около 100 000 йени (около 700 евро) от жените, включително костюм за малко над 200 евро.

Предполага се, че Миягава от региона Кансай е започнал да се запознава, докато е работил за маркетингова компания, продаваща продукти за душ.

Той е обвинен, че е "запленил" чрез работата си най-малко 35 самотни жени, като се твърди, че се преструвал пред всяка, че връзката е сериозна и казвал, че иска да прекара живота си с тях.

Историята предизвика смесени отговори онлайн, като един читател коментира, че "Той е ужасен човек, но завиждам на уменията му за разпределяне на времето", според SoraNews24.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК