Пет знака, че все още мисли за бившата си и няма сериозни намерения към вас

Всяко малко нещо му напомня за нея

22.04.2021 | 12:50 Редактор: Десислава Атанасова
Пет знака, че все още мисли за бившата си и няма сериозни намерения към вас

Несъмнено факторът "бивша" е нещо, което ни притеснява и понякога пречи на любовната ни връзка, особено ако тя е започнала скоро. Винаги изникват ситуации, които ни карат да се замислим дали всъщност настоящият ни партньор все още обича бившата си? 

Кои са знаците, че той още мисли за бившата си и няма сериозни намерения към вас?

Всяко малко нещо му напомня за нея

Без значение дали се забавлявате, пътувате, храните се в заведение, намирате се в романтична обстановка или по-интимна в спалнята, той все намира оправдание да спомене нещо за бившата си приятелка. В началото тези препратки може да ви изглеждат безобидни, дори и когато говори за нея с отрицателна нагласа. Но ако с времето все по-често тя се "намества“ между вас, това определено не е добре. Може би е редно да бъдете открити и да му кажете, че нямате желание да я обсъждате.

Информира я преди вас

Някои връзки завършват със запазване на близки приятелски отношения между партньорите. Ако вашият настоящ партньор е запазил такива с бившата си, то обърнете внимание на следното. Колко добре вие сте информирани относно неговите дневни ангажименти, идеи за свободно време, идеи за работата и т. н.

Следи я в социалните мрежи

Поведението ни в социалните мрежи може да покаже много за отношението ни към някого, състоянието на нашата връзка. Ако бившата половинка на настоящия ви партньор е все още в списъка му с приятели, обърнете внимание на това колко често си пишат, какво съдържа тяхната комуникация.

Поднася ѝ персонални подаръци за рождения ѝ ден

Няма правило, според което дори след дългогодишна връзка с някого да се чувстваме длъжни да му поднасяме подаръци за рождения ден или друг личен празник. Всичко е въпрос на желание, отношение към този човек след края на връзката

Държи се странно, когато говори с нея

Когато я срещнете и сте заедно двамата, той сякаш се притеснява, прилича на някой, който изпитва емоции към нея. Или когато се случи да разговарят по телефона, само когато комуникацията е с бившата му, той се дръпва встрани, за да не чуете разговора им. Щом приключи да говори е напрегнат, споделя малко информация за това какво са си казали, пише Az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК