Защо Меган и Хари няма да кръстят дъщеря си Даяна?

Момиченцето трябва да се роди през лятото

19.04.2021 | 18:18 Редактор: Искра Ангелова
Защо Меган и Хари няма да кръстят дъщеря си Даяна?

Меган Маркъл и принц Хари обявиха в предаването на Опра Уинфри, че ще имат момиче, което трябва да се роди през лятото.

За бременността на Меган се разбра на "Свети Валентин" и букмейкърите веднага започнаха да правят залози за името на сестричката на близо 2-годишния Арчи. Смяташе се, че е възможно херцозите на Съсекс да кръстят дъщеря си Даяна - на покойната майка на принц Хари. Но сега източник отрича това.

"Най-голямото притеснение е, че това ще я направи още по-голяма мишена за медиите и значително ще увеличи публичния интерес към живота на детето. Каквото и да мислят хората, Меган и Хари ценят своето лично пространство и искат да защитят децата си от медийния натиск, който те са изпитвали", посочва източник на "Page Six".

Съпрузите смятали, че ако кръстят момиченцето Даяна, това ще му донесе много напрежение и то няма да може да намери своя собствен път в живота, съобщава teenproblem.net.

Хари и Маркъл можели да обмислят Даяна да бъде второто име на детето, но и това не е сигурно, тъй като цялото име на дъщерята на Уилям и Кейт е принцеса Шарлот Елизабет Даяна.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
ИЦО змея
преди 2 години
В българия вече тези стари селски разбирания отминаха отдавна хубаво е че си кръщават децата както те си искат.Децата винаги ще бъдат обичани независимо от името им.Сегашните имена са по хубави . Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 2
Гала
преди 2 години
Пожелавам да е живо и здраво,да прилича на баба Дория и носи името й! Сигнализирай за неуместен коментар