Нумерология: Какви хора сме според датата ни на раждане?

Характерът и семейното положение на човек пряко зависят от това в кой ден е роден

13.04.2021 | 10:04 Редактор: Здравко Черкезов
Нумерология: Какви хора сме според датата ни на раждане?

Рождената дата е определена магия от числа, която може да разкаже много за всеки от нас. И характерът, и професионалните качества, и семейното положение на човек пряко зависят от това в кой ден е роден. Парадоксално ли е? Според нумерологията не е така.

Това не е гадаене или мистика.

Хората, родени на 1-ви, 10-и, 19-и и 28-и са под влиянието на Слънцето

Тези хора са практични, целенасочени, имат големи планове за бъдещето и за живота като цяло. Те са създадени за успех, винаги мислят за нещо ново и чувстват, че са дошли на този свят с голяма мисия. Трудно им е да работят подчинени, обичат да бъдат в центъра на вниманието.

Те стават добри оратори, лидери, имат добри организационни умения. Те имат здрави амбиции и добър защитен механизъм, готови са да се защитят или дори да преминат в офанзива при първото щракване.

Но в същото време те са много сантиментални. Въпреки лидерските си качества, те се нуждаят от одобрение и потвърждение, че са на прав път, тогава техният потенциал става наистина неограничен. Имат силна харизма и са популярни сред противоположния пол.

Хората, родени на 2-и, 11-и, 20-и и 29-и се управляват от Луната

За тях партньорството е много важно, тъй като по своята същност те са миротворци. Те са меки, лековерни, чувствителни и творчески хора. По своята същност са нежни, бавни, емоционални, романтични.

Родените на тези дати са добри събеседници, винаги ще изслушат, ще помогнат със съвет. Имат вродена предразположеност към психологията, умеят добре да усещат настроението на другите хора.

Те знаят как хармонично да се впишат в екип или с конкретен човек. Но за съжаление им е трудно да реализират идеите си без външна помощ. Липсват им лидерски качества, за да вземат самостоятелно и бързо решение.

Психоемоционалното състояние на тези хора е пряко свързано с физическия им план, така че те се насърчават да спортуват. Между другото, някои неща за тези хора може да не се получат от първия опит и това е нормално, с изключение на тези, които са родени на 11-и. За хората, които се управляват от Луната, са важни отношенията с майката.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК