Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън написаха писма до покойната Даяна

2-годишният принц Луи е рисувал на лист във формата на сърце

16.03.2021 | 20:51 Редактор: Искра Ангелова
Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън написаха писма до покойната Даяна

Децата на принц Уилям - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи направиха специални картички за своята починала баба, принцеса Даяна, по случай Деня на майката (14 март).

Снимки на картичките бяха показани в официалния акаунт на двореца Кенсингтън в Instagram.

"Скъпа бабо, Даяна, честит ден на майката. Обичам те много и винаги мисля за теб. Изпращам ти много любов - от Джордж", написал е принц Джордж.

"Скъпа бабо, Даяна, мисля за теб на Деня на майката. Обичам те много. Липсваш на татко. Много любов, Шарлот", пише принцеса Шарлот на своята картичка.

2-годишният принц Луи пък е рисувал на лист във формата на сърце.

"Всяка година на Деня на майката, Джордж, Шарлот и Луи правят картички, като така почитат тяхната баба, Даяна, заради Уилям. Каквито и да са обстоятелствата, ние мислим за теб на този ден на майката", гласи текста към публикацията, информира teenproblem.net.

Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън са направили и специална торта за повода, вижда се от снимка в Instagram.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
4 rate up comment rate down comment 0
Мария П.
преди 3 години
Не мога да разбера човешката злоба!Какво ви пречат тези хубави и добре възпитани деца?Те ще бъдат отговорни и добронамерени хора, защото ги отглеждат с любов!Всички злостни коментарии са от зависти! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 6
Юнак Гюро
преди 3 години
Света става все по лигав и инфантилен особено света на принцове, принцеси и прочие....ще пишат на умрел писмо!? А отговор дали ще получат Сигнализирай за неуместен коментар