Малки трикове, за да направите така, че той да не изгуби интерес

Пишете му двусмислени съобщения

16.03.2021 | 11:44 Редактор: Юлия Христова
Малки трикове, за да направите така, че той да не изгуби интерес

Ако сте срещнали човек, когото харесвате, на когото сте привлекли вниманието и когото определено искате да задържите, трябва да използвате някои малки женски трикове, за да направите така, че да не изгуби интерес към вас.

Ето какво можете да направите, за да поддържате интереса на мъжа до вас.

Останете леко мистериозни за някои неща

За да поддържате интереса на мъжа до вас в никакъв случай не трябва да се разкривате напълно. Тоталното оголване на душата и емоциите, мислите и дори битовото ежедневие убиват интереса на мъжа и могат бързо да го тласнат към търсене на друга по-интересна дама.

Забавлявайте се и не усложнявайте излишно нещата

Жените много обичат да правят нещата по-сложни, отколкото са. Не забравяйте да не се цупите без причина, да не настоявате винаги да стане вашето, да не изисквате твърде агресивно от мъжа, защото това го отблъсква. Използвайте женската си тайнственост и тънкост, за да го накарате да прави това, което искате.

Обичайте себе си най-напред

Мъжете обичат уверени жени. Избягвайте да акцентирате на недостатъците си пред него, за да го накарате да ви прави комплименти и да ви убеждава колко сте красива. Това е погрешна стратегия, която много жени имат и която определено не е печеливша. Вместо това бъдете уверени в себе си и го показвайте. Няма нищо по-привлекателно от това за мъжете.

Пишете му двусмислени съобщения

Оставете откровеността за по-нататък във връзката. В началото поддържайте интереса му, като му пишете съобщения с двусмислен текст. Не чакайте винаги той да ви пише пръв. Изненадвайте го. Неочакваното женско поведение винаги е печелившо сред мъжете.

Цялата статия четете на az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК