Принцеса Беатрис: Имах голямата чест да стана мащеха

Дъщерята на принц Андрю за първи път говори за доведения си син

10.03.2021 | 23:50 Редактор: Здравко Черкезов
Принцеса Беатрис: Имах голямата чест да стана мащеха

Принцеса Беатрис за първи път коментира как се чувства в ролята на мащеха. Внучката на кралица Елизабет II заяви, че да бъде мащеха на доведения си син е "голяма чест" за нея. Голямата дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън споделя, че се опитва да прекарва качествено време с момченцето, което е дете на нейния съпруг Едо Мапели Моци от предишна връзка.

В чест на Световния ден на книгата Беатрис говори пред Evening Standard за това как четенето е станало голяма част от живота ѝ, особено по време на локдауна и на фона на продължаващата световна пандемия.

Тя заяви, че книгите са ѝ осигурили специално време със сина на мъжа ѝ – Кристофър Улф, известен като "Уолфи".

"Тази година имах голямата чест да стана мащеха и прекарах най-забележителното време, завръщайки се назад към някои от най-любимите ми приказки преди лягане", казва тя.

Беатрис последва примера на Камила, херцогинята на Корнуол, която след като се омъжи за принц Чарлз през 2005 г., влезе в ролята на съвестна мащеха на престолонаследниците на короната – Уилям и Хари.

Беатрис наскоро говори открито за борбата си с дислексията. Тя сподели, че въпреки че четенето никога не е било най-силният ѝ талант, тя е посветила повече време на книгите през последните месеци. „Открих, че когато нещата са малко несигурни или ако се притеснявам или се страхувам от това, което бъдещето може да ни предложи, стъпването в световете, описани на страниците на литературата, ми дава чувство за успокоение“, казва тя.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК