Откриха стрелба по човек от екипа на лейди Гага, откраднаха кучетата ѝ

В момента тя е в Рим, където скоро започва снимките на филма "Gucci"

27.02.2021 | 09:28 Редактор: Искра Ангелова
Откриха стрелба по човек от екипа на лейди Гага, откраднаха кучетата  ѝ

Лейди Гага попадна в центъра на вниманието след неприятен инцидент с човек от екипа ѝ.

Преди ден Райън Фишър, който се грижи за кучетата на звездата, е бил критично ранен след стрелба в Лос Анджелис. Според полицията целта е била кражба на кучетата на Гага, като две от тях са били взети, а третото е успяло да избяга и по-късно е било върнато. На снимки, заснети от папараци, се вижда как служители на местната полиция носят един от домашните любимци, за който се смята, че се казва Азия.

От полицията в Лос Анджелис потвърдиха пред E!News за нападението, като казват, че един човек е прострелян около 21:40 местно време. Засега за заподозрения се знае само че е мъж, който е видян да напуска местопрестъплението. Полицията казва, че се очаква Фишър да оцелее, като нараняванията му не застрашават живота. Те допълват, че все още не е ясно дали атаката е била именно защото кучетата са принадлежали на Лейди Гага, информира tialoto.bg.

Райън Фишър се мести в Лос Анджелис преди четири години, специално за да работи с Лейди Гага. "Той беше много близък с кучетата. Щеше да направи всичко за тях, дори да даде живота си", казва д-р Фред Пескаторе пред Entertainment Tonight. Според него, 30-годишният мъж е направил всичко възможно, за да може френските булдози да оцелеят и да бъдат върнати на Гага.

Пескаторе допълва, че Фишър е отглеждал кучетата като собствени деца и е бил много мил с тях. Все пак, мъжът съвсем скоро е щял да се раздели с домашните любимци, тъй като е искал да започне кариера в изобразителното изкуство.

Лейди Гага, която в момента е в Италия за снимки на новия си филм, веднага е била уведомена за случилото се. Според TMZ, тя е изключително разстроена и притеснена. Изпълнителката предлага 500 хиляди долара награда за този, който върне кучетата. В момента тя е в Рим, където скоро започва снимките на филма "Gucci".

Освен Гага, баща ѝ също отправи молба към всеки, който има информация за домашните любимци. "Помогнете ни да хванем тези чудовища. Да застреляш някого, за да откраднеш куче, е недопустимо", казва Джо Германота. Според него, Фишър не само се грижи за френските булдози, той е и близък приятел на семейството.

Все още няма информация за местоположението и състоянието на откраднатите кучета. Френските булдози, които липсват, се казват Коджи и Густав и често могат да бъдат видени в социалните профили на Гага.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК