Барак Обама: Мишел е модна икона, винаги изглежда по-добре от мен

На 20 януари всички в социалните мрежи говореха за г-жа Обама

10.02.2021 | 22:05 Редактор: Искра Ангелова
Барак Обама: Мишел е модна икона, винаги изглежда по-добре от мен

Заедно с историческите моменти и стилните палта по време на встъпването в длъжност на Джо Байдън, имаше едно нещо, за което все още не можем да забравим – Мишел Обама. По-скоро говорим за цялостния тоалет на бившата първа дама, която събра погледите както на фенове, така и на модни критици.

Мишел заложи на изцяло лилав тоалет, комбиниран с колан със златна катарама и черна предпазна маска. Косата ѝ беше брилянтно оформена, като се спускаше на къдрици върху раменете ѝ. На 20 януари всички в социалните мрежи говореха за г-жа Обама, която се довери на дизайнера Сержио Хъдсън и спокойно можем да кажем, че направи най-добрия избор.

И докато феновете изразяваха своето възхищение от Мишел, то нейният съпруг Барак Обама реши да запази мълчание. Досега. Миналата седмица той коментира визията ѝ по време на виртуален читателски клуб, в който се обсъждаше новата му автобиография A Promised Land. Бившият президент на САЩ заяви, че все още не разбира как точно коланът на съпругата му се превърна в толкова известно нещо.

"Миналата седмица казах на Мишел, че е модна икона, но също така ѝ намекнах, че не съм видял голяма разлика в прическата ѝ", пошегува се Обама. Добавя, че съпругата му не е отговорила на въпроса, просто го е погледнала многозначително. Именно тогава Барак е разбрал, че каквото и да прави, Мишел винаги ще изглежда по-добре от него, информира tialoto.bg.

Що се отнася до известната прическа на Мишел, тя е дело на Йени Дамтю, която от дълги години работи с бившата първа дама. Тя твърди, че е била вдъхновена от тоалета на г-жа Обама. "Използвах няколко продукта и инструмента, за да постигна този вид", казва Дамтю пред Vogue. Първоначално е започнала да прави къдрици с маша, след това е дошъл ред на четката, с която да се създаде обем и най-накрая лак за коса, който да задържи всичко на едно място.

Според Дамтю, това е много лесен външен вид, който всеки може да постигне у дома с малко практика и търпение.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК