fallback

Джоли: След раздялата с Брад се фокусирах да излекувам семейството си

Актрисата признава, че не знае дали е щастлива

04.02.2021 | 21:18 Автор: Искра Ангелова

Aнджелина Джоли признава, че не знае дали е щастлива.

Актрисата казва, че все още работи над това да бъде щастлива, тъй като последните няколко години са били сравнително трудни за нея, след раздялата с Брад Пит. Тя била фокусирана над "излекуването на семейството" след 2016 г., когато двамата с актьора прекратяват връзката си, и не е имала време да работи върху своето собъствено щастие.

От британския "Vogue" я питат дали е щастлива, а Анджелина отвръща:

"Не знам. Последните няколко години бяха доста трудни. Аз се фокусирах над това да излекувам нашето семейство. Бавно щастието се връща, както се топи леда и кръвта се връща в тялото ми. Но все още не съм стигнала до там. Надявам се да бъда. Планирам да бъда", допълни актрисата, цитирана от teenproblem.net.

Звездата посочва, че е искала децата да са близо и до двамата си родители, затова след раздялата, Джоли и децата се местят в имот, който е на 5 минути от Брад. 

Това е имението, което преди е принадлежало на режисьора  Сесил Демил.

"Исках да са близо до баща си, той е само на 5 минути. Но усетих малко напрежение с нанасянето. Сякаш се шмгунах на мястото, на което са се размотавали Демил и Чаплин. Най-много ми харесва, че няма стая за развлечение, но има много пътеки и места, на които можех да се разхождаш и да мислиш", споделя тя.

Снимка: Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback