Анджелина Джоли: Не съм добра майка, децата ми помагат

Актрисата жонглира между домашното им обучение и собствените ѝ проекти

02.02.2021 | 15:43 Редактор: Ивет Арабова
Анджелина Джоли: Не съм добра майка, децата ми помагат

Анджелина Джоли прекарва заключването вкъщи с шестте си деца по време на пандемията, жонглирайки между домашното им обучение и собствените актьорски проекти.

И докато звездата от “Господарка на злото” е невероятно лаконична за семейния си живот, тя даде рядко интервю за времето заедно с децата за британския “Вог”. Украсявайки корицата на модното издание, Анджелина говори за остаряването и си спомня сладък момент, когато децата ѝ изразили загриженост за нея.

Тя каза: “Очаквам с нетърпение петдесетата си годишнина - чувствам, че ще постигна голям напредък през петдесетте си години. Но въпреки това децата ми напомнят, че с тази възраст шега не бива. Един ден бяхме на батута, а те ми казаха: “Не, мамо, не, не го прави. Ще се нараниш. И си помислих: "Боже, не е ли смешно. Имаше ден, в който бях екшън звезда, а сега децата ми казват да сляза от батута, защото ще се нараня.”

Обсъждайки майчинството, актрисата, която е майка на Мадокс, на 19, Пакс, на 17, Захара, на 16, Шайло, на 14 и 12-годишните близнаци Вивиен и Нокс, каза за жонглирането между кариерата си и грижата за децата: "Ами, никога не съм била добра в това да седя кротко на едно място. Въпреки че исках да имам много деца и да бъда майка, винаги съм си се представяла като Джейн Гудал, пътувайки някъде насред джунглата. Не съм си се представяла в този традиционен смисъл на майчинството”.

Тя продължи: “Мисля, че ми липсват много неща, за да бъда традиционна майка, която остава вкъщи. Справям се, защото децата са доста издръжливи и ми помагат, но аз изобщо не съм добра.”

Децата на Анджелина, на които тя е родител заедно с бившия ѝ съпруг Брад Пит, несъмнено намират много начини, за да се забавляват по време на пандемията, предава БГНЕС.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК